.

.

WENMENGWF Кофа за Боклук Кухненско Кофа за Боклук Складное Джобно За Кошчето за боклук в Банята, Врата на Кухненски Шкаф Монтиране на Кухненско Кошчето за боклук За Съх?

WENMENGWF Кофа за Боклук Кухненско Кофа за Боклук Складное Джобно За Кошчето за боклук в Банята, Врата на Кухненски Шкаф

BGN 66.56

Продукти
Налично за поръчка

ОТЛИЧЕН ЗА МНОГО ПОМЕЩЕНИЯ : санитарен възел, кухня, спалня, офис, открит и др. Сгъваема и подвесная конструкция изключително спестява ценно място в кухнята.Когато не ги ползвате, можете да го сгънете и да го отворите, когато се използва.Разбира се, той може да бъде поставен на земята, за употреба. Размер : 25,5 см *16 см* 24 виж Съвети : Дебелина на вратата трябва да бъде по-малко от 2,5 см, моля измерете си, преди да купите.Уверете се, че в горната част на вратата на гардероба няма дръжки. Дръж го на вратата, или да се постави на пода и плота на масата.Широко се използва в кухнята, спалнята, банята, кола и навсякъде, където е необходимо. Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, сигурно, няма мирис и е трайна.

Повече информация

Продукти в категория