.

.

frides Въртящи Кухненски рафтове за съхранение,Многослойна Подова Кошница за плодове и зеленчуци с Колела,Метални Домакински Количка Количка Няма нужда да се инстал?

frides Въртящи Кухненски рафтове за съхранение,Многослойна Подова Кошница за плодове и зеленчуци с Колела,Метални Домакински

BGN 121.93

Продукти
Налично за поръчка

Можете да прехвърляте с подаръци.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя. [свободно движение на 360°] Полк с 4 универсални джанти и 4 фиксирани подкрепа за краката, които при необходимост може да се замени. [Въртящата се конструкция кошница] Всяка кошница за съхранение може да бъде изтеглен и да се обърна, че я прави по-лесна за носене, и тя е изработена от дебела метална материал, както и огради увеличи, за да защити продукта от подхлъзване и падане. [Multi], Публикувани в хола са красиви и практични плодови закуски, лесно и внимателно да се съхраняват. [Дишане метални мрежи] Плътен дишаща кошница от метални мрежи съхранява плодове и зеленчуци свежи; кухи и дишаща надмощие прави плодове и зеленчуци не са нетрайни.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Това е един добър помощник за вас в кухнята.Завъртащо се колело на 360° лесен за почистване и може да се движи свободно, а ролка има функция за заключване.Може да се използва за съхраняване на подправки, зеленчуци и плодове. [Висока носеща способност/не изисква инсталация] Укрепване на тръбата става все по-дебел и по-дебел, има носеща способност, лесни за работа и не изисква инсталация.Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.

Повече информация

Продукти в категория