.

.

Okuyonic Compartment Collecting, Мултифункционален рафтове за съхранение Практичен с Необходимите инструменти за монтаж аксесоари за окачване на дрехи за гардероба(по подразби?

Okuyonic Compartment Collecting, Мултифункционален рафтове за съхранение Практичен с Необходимите инструменти за монтаж

BGN 65.19

Продукти
Налично за поръчка

Гъвкав дизайн, подходящ за почти всяко място за монтаж.Изработен е от висококачествена пластмаса и желязо, издръжлив.Малки предмети могат да бъдат поставени на герметичную чинията.Без херметически затворени плоча може да се мотае, дрехи, шалове, колани и т.н. добре ще ви Помогне да използвате това пространство.Лесна инсталация‑с телескопичен регулиране на желаната дължина, не трябва да бие гвоздю или да се залепи.Ще ви добре да се използва това пространство.Лесна инсталация-с телескопичен регулиране на желаната дължина, не трябва да бие гвоздю или да се залепи.Изработен е от висококачествена пластмаса и желязо, издръжлив.Гъвкав дизайн, подходящ за почти всяко място за монтаж.Малки предмети могат да бъдат поставени на герметичную чинията.Без херметически затворени плоча може да се мотае, дрехи, шалове, колани и т.н.

Повече информация

Condition:
100%Brand New
Material:
Plastic+Iron
Width:
24cm / 9.45in
Length(Adjustable):
 S
Net Weight:
500g
Color:
As Shows in Pictures
Package List:
1 x Storage Rack :
1 x Necessary Installation Accessories :
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :
Продукти в категория