.

.

Творчески Настолен Мини Кофа за Боклук с Панти Капак на Кутията Плътен Цвят Кофата за Малката Кошница За Хартия Диспенсер За Боклук Органайзер за Домашния Офис, От?

Творчески Настолен Мини Кофа за Боклук с Панти Капак на Кутията Плътен Цвят Кофата за Малката Кошница За Хартия Диспенсер

BGN 9.59

Продукти
Налично за поръчка

ПП материал, безопасен и траен, защита на околната среда. Материал : PPColor : бежов бял, светло розово, синьо Grey Size : app.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Плътен цвят, лесен и щедри.39 inch No на дребно опаковка.Мини размер, за спестяване на място за съхранение на отпадъци на масата.Спецификация : Материал : PPColor : бежов бял, светло розово, синьо Grey Size : app. Мини размер, за спестяване на място за съхранение на отпадъци на масата.12in Quantity : 1 pc Note : Преход : 1cm=10mm=0.Творчески Настолен Мини кофа за боклук с панти капак на кутията плътен цвят кофата за Малката кошница за хартия Диспенсер за боклук Организатор на отпадъци за Домашния офис, Отпадъци, боклук Organizer Features : 100% чисто нов и високо качество на дизайна капак с панти капак, лесен за употреба.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.12in Quantity : 1 бр.моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.Може да се използва в колата, у дома, в офиса и т.За удобство на капака може да се оттегли, а торба за боклук инсталирате отново. може да се използва като кутия за салфетки, кофи за боклук, пепелници, поставки за чаши или притежателите на монети.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x мини кофа за боклук(други аксесоари демо на снимката не е включена.Плътен цвят, лесен и щедри.ПП материал, безопасен и траен, защита на околната среда.Може да се използва като кутия за салфетки, кофи за боклук, пепелници, поставки за чаши или притежателите на монети.

Повече информация

Material:
PP
Color:
Beige White, Light Pink, Blue Grey
Size:
app. 17x13cm/6.69x5.12in
Quantity:
1 pc
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package. :
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Mini Trash Can(other accessories demo in the picture is not included.) :
Продукти в категория