.

.

Мобилен Непромокаема Чанта, Мобилен Телефон Суха Чанта Защитно покритие, ясно и осезаемо, подходящ за плуване, Плаж, Аквапарк(8.6X4.2in)

Мобилен Непромокаема Чанта, Мобилен Телефон Суха Чанта Защитно покритие, ясно и осезаемо, подходящ за плуване, Плаж, Аквапарк(8.6X4.2in)

BGN 21.28

Продукти
Налично за поръчка

Четырехслойная оборудване запечатване системата използва уплотнительную кост лента, която трябва да се прибират на четири пъти, което е по-безопасно и по-плътен и няма да се пропускат. [Подходящ размер] Размер на водоустойчиви защитни своята практика на мобилен телефон е 8, 6 X4, 2 инча, който е подходящ за мобилни телефони под 8 инча.Защитете телефона си от вода. [ДИЗАЙН ДАНТЕЛА] Има въженият колан, който може да бъде окачен на врата му, и дантела може да се регулира, който може лесно да се фиксира върху вашата дължина.Той е много подходящ за снимки, текстови съобщения и телефонни обаждания по време на игра на плажа или в парка. Регулируема шнур, удобен за фиксация, подходящ за вашата дължина.5 см нето Тегло : 50 грама Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от показаната на цветовете на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.Функция : 1.Спецификация : Основен материал : TPU + фигура PU Цвят на продукта : черно, зелено, златно, сребърно, розово-червен размери на продукта : 22 * 10. [ПРИЛОЖЕНИЕ] Много подходящ за плаж, воден парк, басейни, риболов, каране на лодка, каяк, гмуркане, рафтинг и други водни спортове.Можете да използвате телефона нормално.Пакетът включва : 1 X Калъф за телефон 1 X каишка. [ABS-МАТЕРИАЛ] Чанта за мобилен телефон водоустойчива, изработена от материал TPU на екрана non-stick, не натиск, за да играе във вода, е по-удобно да се вземе мобилен телефон, и не е натиск, за да играят във водата, и може да провери информацията за телефона по всяко време.

Повече информация

Main material:
TPU + drawing PU
Product color:
Black, Green, Gold, Silver, Rose Red
Product size:
22 * 10.8 * 0.5cm
Net weight:
50g
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 X Phone Pouch :
1 X Lanyard :
Продукти в категория