.

.

HFeng Система за контрол на достъпа до врати Комплект 125 khz RFID Клавиатура Метален корпус + DC12V 3A захранване Контролер + Бутон за излизане на вратата + 10 бр. Ключодържател?

HFeng Система за контрол на достъпа до врати Комплект 125 khz RFID Клавиатура Метален корпус + DC12V 3A захранване Контролер

BGN 35.99

Продукти
Налично за поръчка

1) Подкрепете с капацитет 1000 потребители.Поддръжка на RFID карта, парола, RFID карта + парола за отваряне на вратата.Има подсветка, работно индикатор свети, е много удобен за използване дори в тъмното. 2) Изработен от висококачествена сплав с.Има интерфейс WG26/34 и 2 превключващи изхода.Поддръжка на крилото на звънене и функция забавяне. 3) Работа със системата DC12 V, е много лесно да се установи.Не е нужно да се свърже с вашия компютър.Можете да програмирате RFID карта или парола директно на устройството. 4) Подкрепа функция аларма саботаж.Предотвратите демонтаж на външна машина за контрол на достъпа и за автоматична сигнализация при демонтирането. 5) Пакет, включително и клавиатура за контрол на достъпа + захранване+ бутон, за да излезете на вратите +10шт ключодържатели.С изключение на електрическа брава.

Повече информация

Продукти в категория