.

.

WEIYV-Кошници за бельо Сортировочная кошница кошница за дрехи, Сгъваема Нетканая плат с Капак Кутия за съхранение на Гардероб Кутия за съхранение, Кърпа Домашно съхр?

WEIYV-Кошници за бельо Сортировочная кошница кошница за дрехи, Сгъваема Нетканая плат с Капак Кутия за съхранение на Гардероб

BGN 67.76

Продукти
Налично за поръчка

*Кутия за съхранение на кошницата е изработена от нетъкан текстил, не е токсичен и няма мирис, екологично безопасен. *Кутия и капак са направени отделно, носеща способност е добра, тя може да се отдели, или може да наложи, за да пести място. *Общо използване на обикновен популярните елементи, минималистичен дома, стил на живот. *Нетъкан материал-естествена разлагающаяся кърпа, която не се пере, може просто да избършете с влажна кърпа. *Директни продажби на фабрика, в голямо количество може да уценить, липсата на получаване / щети /, Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с това навреме.Product Name : Кутия за съхранение на дрехи, с капак сгъваем hamper Material : non-woven Color : бежов, сив Размер : 35cm*25cm*18cm, 40cm*26cm*28cm*, 49cm*30см*32cm Popular елементи : плътен цветпРименяемые хора : публикаиспользовать сценарий : home Product Вид : Довършителни Storageillustrate : *Цветови проблеми - Яркост на продукта, компютърни монитори, ще се различават, моля, обърнете се към самия продукт.*Проблеми с продукта - ние продаваме само на кошчето, а останалите елементи са експонати, които не са включени.

Повече информация

Продукти в категория