.

.

Дървена Поставка За Телефон на Притежателя на Таблета Мини Стативи Багажник За Изложбата на Стоки Триъгълна Рамка Статива Телефон Скоба за Смартфон Таблет Притеж?

Дървена Поставка За Телефон на Притежателя на Таблета Мини Стативи Багажник За Изложбата на Стоки Триъгълна Рамка Статива

BGN 14.06

Продукти
Налично за поръчка

Напълно освобождаването на ръката по време на гледане на филми на смартфон.Изработен от висококачествена дървесина и mateial, здрав за по-дълга употреба.Триъгълни, мини статив, малък, издръжлив и лесен.Дървен калъф за телефон основен скоба за поддръжка на мобилен телефон, таблет, лаптоп.Отлично качество на изработката, гладка на пипане, с приятен външен вид. - Размер : 28 x 21 x 2,2 виж - Изработени от висококачествена дървесина и mateial, здрав за по-дълга употреба. - Триъгълни, мини статив, малък, издръжлив и лесен. - Отлично качество на изработка, гладка на пипане, с приятен външен вид. - Дървен калъф за телефон основен скоба за поддръжка на мобилен телефон, таблет, лаптоп. - Напълно освобождаването на ръката по време на гледане на филми на смартфон.Пакетът включва 1 x Дървена поставка за телефон.

Повече информация

Продукти в категория