.

.

Влажна четка Squirt Detangler Hair Brushes - Мерцающее небето, Вълшебна полунощ - Мини четка за разнищване на коса с ултра-мека четка IntelliFlex Лесно се плъзга по побъркан косата - Бе?

Влажна четка Squirt Detangler Hair Brushes - Мерцающее небето, Вълшебна полунощ - Мини четка за разнищване на коса с ултра-мека

BGN 5.59

Продукти
Налично за поръчка

Shimmering Sky Mini Detangler : Четка за движение, която помага на косата да бъдат здрави и силни!Влажна четка Mini Detangler нежно разкрива възли върху влажна или суха коса, не замря и не зацепляя им.Распутывание с по-малки увреждания на : ексклузивна ультрамягкая четина Intelli Flex лесно се плъзга по побъркан на косата.Позволява вържете косата с по-малко сила, за да се разплете с по-малко щети за коса. Безболезнено : Гъвкава четина свежда до минимум болката, цъфтежите на косата и крехкост на косата.За всички типове коса : чудесно за права, къдрава, текстурирани, гъсти и вълнообразни коса!.Размер на пътуване : Да се радвате на малък удобен размер. "Запознайте се с Mini Detangler-четка за движение, която помага на косата да бъдат здрави и силни!Мини-детанглер нежно разкрива възли върху влажна или суха коса, не замря и не зацепляя ги".

Повече информация

Продукти в категория