.

.

Kent 14T Голяма напълно Груб гребен за разнищване на коса, Широки Туристи за Дълги Гъста Къдрава Вълнообразни коса. Гребен за разнищване на косата за мокра и суха коса.

Kent 14T Голяма напълно Груб гребен за разнищване на коса, Широки Туристи за Дълги Гъста Къдрава Вълнообразни коса. Гребен

BGN 11.20

Продукти
Налично за поръчка

Заоблени на върховете за чувствителна кожа на главата.Отстранете възлите и entanglements, без специални усилия от естествени, гъсти, вълнообразни и къдрава коса, това ще помогне на сложете на косата си без загуба на обем.Ако не сте доволен от своята покупка, моля, свържете се с нас!!, ние ще ви дадем възможност за замяна или връщане на парите.Размер на шкафа : 6,7-инчов костенурки черупката.Лесно разкрива всички типове коса.Ние гарантираме, че ще ви хареса нашия продукт!Ние предлагаме 100% гаранция за всички наши клиенти. Гордо показвайки Кралския Заповед на кралицата. За гарантиране на 100% удовлетворение : Kent е най-старият в света производител на четки от 1777 година.Тази гребен с широки зъбци, предназначени за безболезнено плъзгат по косата, не ги дърпа, като предотвратява крехкост и не надраскване на кожата на главата.Този материал тактилен, гъвкав и издръжлив, не съдържа петролни продукти, получени от растенията, които, като беше установено, създават по-малко статични в косата си, и распиливается, за да се гарантира гладка повърхност, която няма да се дърпам или зацеплять космените фоликули.Отличен гребен за душ за жени и мъже, за да разкрият къдрава коса при шампуне или нанасяне на климатика.Лесно плъзгане : Тази пилообразная гребен с фини зъби ръчно се полира и полирани, създаване на меки заоблени туристи, които ще стимулира кожата на скалпа и кожата.

Повече информация

Продукти в категория